NEUS COLET exposa a Lleida

BARNILS & COLET
Del 4 de febrer al 4 de març de 2011



ESPAI CAVALLERS. Carrer Cavallers 31-33 · Lleida

Inauguració: divendres 4 de febrer a les 19.30 h


Exposició amb l'artista, també de Sant Cugat, Sergi Barnils. Tot i les trajectòries professionals diferents del dos artistes, Barnils i Colet comparteixen l'abstracció com a eix de la seva obra.
Sergi Barnils presenta una obra pictòrica inspirada en la tradició catalana amb una gamma de colors viva i diversificada. El destí de la vida i la recerca de la felicitat i la bellesa inspiren les seves peces.

De la seva banda, NEUS COLET centra la seva trajectòria en l'escultura i el gravat. Les formes geomètriques, les líneas marcades i la barreja de tècniques i materials donen a la seva obra un sentit estètic. Recrea objectes quotidians als quals aporta un caràcter lúdic, irònic i evocador. Corrioles, engranatges, cotxes, rodes..., són alguns dels elements reincidents en les seves obres que a més d'evocadors, també aporten moviment i dinamisme.

Pel que fa als materials emprats per aquesta escultora destaca el ferro, material dur i fred al qual ella sap com donar-li calidesa i proximitat amb molt de mestratge, treballant-lo per aconseguir textures i efectes diferents.